יום חמישי, 17 במרץ 2016

בנגקוק: 5 עצירות חובה בבירת ממלכת סיאם - חלק 3


3. רשת מסעדות קָאם פּוּן (Kum Poon)

רשת מסעדות שאהובה במיוחד על סוואלי, ולה מספר סניפים ברחבי העיר. הרשת מתמחה באוכל ממחוז איסאן, בו נולדה וגדלה. האוכל של איסאן הוא אוכל פשוט יחסית, מתובל מאוד, שעושה שימוש רב במוצרי דגים, כמו למשל ממרח דגים מותססים עם אורז, שעונה לשם מאם קא סאק פאלא, שיש לו ריח עמוק והוא בהחלט טעם נרכש. תמצאו במקום עשרות גרסאות לסלט הפפאיה המפורסם, סום טאם (שבשנים האחרונות התקבל בברכה בארץ): עם סרטנים, ביצה קשה, שעועית, ירקות שונים ועוד. הוא גם יכול להיות מוגש בגרסה משפחתית, על מגש מתכת ענק עם המון תוספות.
מנת דגל מפורסמת נוספת של המסעדה (לאלו שאינם שומרי כשרות, כמובן) היא קאנג אום – ספייר ריבס חזיר נימוחות שעוברות בישול ארוך עם עשבי תיבול ואותו ממרח דגים שצוין לעיל.

עמוד tripadvisor של המסעדה, Kum Poon, Central World, 7/F, Beacon Zone, Rachadamri Road |
Pathum Wan, Bangkok, Bangkok 10330

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה